Monday, June 24, 2019

κινητηρας βενζινης 5.5hp

κουλουρι θεσσαλονικης χονδρικη
πως καταλαβαινεις οτι εισαι εγκυος απο τις πρωτες μερες
Ρουβίκωνας: Εμείς πήγαμε στο γραφείο του Κατσίκη

Με κείμενό του ο Ρουβίκωνας υποστηρίζει ότι το πρωί της Τετάρτης (27/06), πήγε για καταδρομική επίθεση στα γραφεία του βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Κώστα Κατσίκη - Τι απαντά ο ίδιος


https://aqldyalu.blogspot.com/2019/05/blog-post_67.html

https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/04/blog-post_112.html

«Σήμερα το πρωί στις 9:45 σύντροφοι/ισσες της ομάδας επιχείρησαν να μπούνε στο γραφείο του βουλευτή Κωνσταντίνου Κατσίκη στη Βασιλίσσης Σοφίας 10, στον 2ο όροφο. Δυστυχώς η είσοδος της ομάδας στο βουλευτικό γραφείο δεν κατέστη εφικτή. Ό, τι αναφέρεται σχετικά με το γεγονός είναι ψέμα. Κανείς δεν μπήκε στο γραφείο εκτοξεύοντας απειλές», αναφέρει ο Ρουβίκωνας σε ανάρτησή του σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, η Άμεση Δράση ενημερώθηκε από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, στην οποία στεγάζεται το γραφείο του κ. Κατσίκη, για παρουσία ατόμων στο κτίριο που «τους φάνηκαν ύποπτα».

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr.

Το αμφισβητεί ο βουλευτής των ΑΝ. ΕΛ

Λίγη μόλις ώρα μετά την ανάληψη από τον Ρουβίκωνα της ευθύνης για την απόπειρα εισβολής στο πολιτικό γραφείο του Κώστα Κατσίκη, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ από το βήμα της Βουλής αμφισβήτησε ότι τα μέλη της οργάνωσης βρίσκονται πίσω από την επίθεση.

Ο κ. Κατσίκης μίλησε για αποτυχημένη επίθεση κακοποιών στοιχείων, αλλά και για μια άνανδρη τρομοκρατική ενέργεια την ταυτότητα της οποίας αμφισβητεί. «Προβληματίζομαι και αμφισβητώ για την ταυτότητα των δραστών», είπε και δεσμεύθηκε πως όταν έχει περισσότερα στοιχεία θα τα δώσει στη δημοσιότητα.

«Επειδή εμένα με βαραίνει και η ευθύνη, κάντε λίγο υπομονή να δούμε αν πρόκειται για Ρουβίκωνα κι αν η οργάνωση έμαθε το μάθημα της από τα φροντιστήρια», είπε μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τα λεγόμενά του. «Αφήστε να έχω τη δική μου άποψη μέχρι να αποδειχτεί τι ισχύει», κατέληξε.



κινητηρας βενζινης 5.5hp
κινητηρας βενζινης 5.5hp

No comments:

Post a Comment