Wednesday, February 13, 2019

ξενοδοχεια σκιαθου τιμες

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/04/blog-post_95.html

Πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις πλήρεις διαστάσεις του θέματος, απαντώντας σε ερωτήματα του ΑΠΕ-ΜΠΕ επεσήμαιναν ότι "πρωτίστως, το βέβαιο είναι ότι όλα τα εμπλεκόμενα μέρη είναι διατεθειμένα να βρουν λύση και να διατηρήσουν ζωντανή και επίκαιρη τη συμφωνία της εξαγοράς της Μαρινόπουλος ΑΕ από τον όμιλο Σκλαβενίτη".


ξενοδοχεια σκιαθου τιμες

Παράλληλα, επεσήμαιναν ότι η έκδοση της παραπάνω δικαστικής απόφασης, χθες Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και η αναμενόμενη καθαρογραφή και κοινοποίηση της την Παρασκευή 20 τρέχοντος, θέτει εκτός νομικών προθεσμιών την διαδικασία της τριτανακοπής - πρόκειται για μια νομική διαδικασία προσβολής της απόφασης από διαφωνούντες πιστωτές - διότι σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία απαιτούνται 30 ημέρες άσκησης του δικαιώματος αυτού.


Ωστόσο, η καταληκτική ημερομηνία που προβλέπεται για την ολοκλήρωση των διαδικασιών εξαγοράς της Μαρινόπουλος είναι η 14η Φεβρουαρίου, με βάση την υπάρχουσα συμφωνία.


Με την καθαρογραφή της απόφασης στις 20 Ιανουαρίου δεν παρέχεται το απαιτούμενο διάστημα και ως εκ τούτου η συμφωνία είναι άκυρη, σημειώνουν οι ίδιες πηγές.


πιεση δικτυου θερμανσης

λιβαδι ολυμπου εφημεριδα



ξενοδοχεια σκιαθου τιμες
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_76.html

No comments:

Post a Comment