Tuesday, February 12, 2019

αθλητικός εξοπλισμός θεσσαλονίκη

Ιδανικό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στην Βέροια βάζοντας γκολ με κεφαλιά του Φορτούνη στο 11, σε έναν τραγικό αγωνιστικό χώρο.


4032840
(Συγχαρητήρια στον Φορτούνη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


Όμως τα αμυντικά κενά των ερυθρόλευκων επέτρεψαν στους γηπεδούχους να αγγίξουν την ισοφάριση με τον Καπετάνο στο 23 (απόκρουση του Καπίνο) και ένα λεπτό μετά τον Σαρπόνγκ μόνο του από θέση μέσα δεξιά στην περιοχή να εκτελεί τον Έλληνα γκολκίπερ.


αθλητικός εξοπλισμός θεσσαλονίκη

4032892
(Ο Σαρπόνγκ (δεξιά, δεν φαίνεται) στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καπίνο - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)


αθλητικός εξοπλισμός θεσσαλονίκη

Η Βέροια έδωσε χώρο στον Ολυμπιακό, που πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ με μία στημένη φάση (κόρνερ) και κεφαλιά του Μιλιβόγιεβιτς στο 35 για το 1-2, που δεν άλλαξε.


4032977
(Η κεφαλιά του Μιλιβόγιεβιτς - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ)


Στο 2ο ημίχρονο υπήρξαν ευκαιρίες για τον Ολυμπιακό να βάλει και 3ο γκολ, με τον Λόπεζ να κάνει σημαντικές επεμβάσεις, δίχως να πιεστεί ιδιαίτερα από την Βέροια.


4032954
(Απίστευτη εικόνα στην Βέροια - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ)


Ο αγωνιστικός χώρος πάντως ήταν απαράδεκτος, παρά τις προσπάθειες ακόμη και με μίνι οδοστρωτήρα να κλείσουν οι λακκούβες. Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν την διαφορά στους 13 πόντους από την 2η θέση.


Γκέλα και απογοήτευση στη Λεωφόρο


Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ κακός στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας και δίκαια έμεινε στο 0-0 με τον Λεβαδειακό, που μάλιστα έκανε την καλύτερη ευκαιρία του ματς, με τον Βλαχοδήμο να σταματά το σουτ του Μάντζιου στο 72.


4032390
(Ο Μάντζιος έχασε την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)


Οι «πράσινοι» χωρίς ενέργεια και φαντασία στο παιχνίδι τους, ουσιαστικά απείλησαν την εστία του Ναμάσκο με δύο προσπάθειες του Μπεργκ στο φινάλε του ματς, χωρίς να θεωρείται κάποια κλασική ευκαιρία. Ο κόσμος αποδοκίμασε και στο τέλος φίλαθλοι είχαν συνομιλία σε ήρεμους τόνους με το Νίκο Λυμπερόπουλο, που υποσχέθηκε να γίνει κάθε προσπάθεια για ενίσχυση.


4032500
(Αποδοκιμασίες για τους παίκτες του Παναθηναϊκού - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS / ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ)


Λίγο μετά ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ανέλαβε την ευθύνη, προανήγγειλε αλλαγές και επιβεβαίωσε την επιστροφή του Κλωναρίδη και την πιθανότητα 2 ακόμη μετεγγραφών.


Ασταμάτητος και με 10 ο ΠΑΟΚ


Ο ΠΑΟΚ παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο και το απέδειξε και στο Αγρίνιο, κόντρα στον κάκιστο Παναιτωλικό, που παρατάχθηκε με μαζική άμυνα από τον Χάβο. Ούτε οι 4 χαμένες απίστευτες ευκαιρίες του Σάκχοφ (με σουτ στο δοκάρι στο 14), ούτε η σωστή αποβολή για αγκωνιά του Αθανασιάδη στον Χαντάκια (είχε προηγηθεί πάντως φάουλ του στόπερ των Αγρινιωτών, που δεν δόθηκε) πτόησε τον Δικέφαλο.


4032583
(Η αποβολή του Αθανασιάδη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Με εξαιρετικό κοουτσάρισμα του Ίβιτς και χρυσή αλλαγή τον Μυστακίδη (μπήκε αντί του Κάμπος αμέσως μετά την αποβολή του Κλάους), που σκόραρε με κοντινή κεφαλιά στο 62, πήρε το τρίποντο (δημιουργώντας και άλλες ευκαιρίες, την ώρα που ο Παναιτωλικός δεν έκανε φάση με παίκτη παραπάνω), 4ο την εφετινή σεζόν (από 2 νίκες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο).


4032701
(Η κεφαλιά γκολ του Μυστακίδη - Πηγή: EUROKINISSI SPORTS)


Μοναδικό μελανό σημείο ο τραυματισμός του πολύ καλού Πέλκα (βαρύ διάστρεμμα), που ετοίμασε το γκολ (κλέβοντας την μπάλα και δίνοντας την στον Λέοβατς για την σέντρα) από πάτημα του Κούσα.



γυναικεια ζητηματα
μαιμου χαιδευει κουταβακια
https://ivfcukyz.blogspot.com/2019/05/blog-post_26.html
https://xzbyzifn.blogspot.com/2019/04/blog-post_142.html

No comments:

Post a Comment