Friday, February 1, 2019

τκ οδων

Όπως μεταδίδουν τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, ο άτυχος Αλπέρ Αγσίν δέχθηκε την Τετάρτη (27/06/2018) δολοφονική επίθεση από δύο ληστές ενώ επέστρεφε από γύρισμα.


τκ οδων

Συγκεκριμένα, ο Τούρκος εικονολήπτης, ο οποίος εργαζόταν σε όλες τις παραγωγές του συγκεκριμένου παιχνιδιού, επέστεφε στο σπίτι όπου διέμενε καθόλη τη διάρκεια των γυρισμάτων στην πόλη Λας Τερρένας του Αγίου Δομίνικου, όταν δύο άτομα επιχείρησαν να του κλέψουν τη τσάντα με τον επαγγελματικό του εξοπλισμό. Ο Αγσίν αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο μαχαιριές στην καρδιά, που αποδείχθηκαν μοιραίες.


τκ οδων

Οι δράστες, λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν από τις Αρχές του Αγίου Δομίνικου και συνελήφθησαν.


Ο παραγωγός του διάσημου reality, Acun Ilıcalı εξέφρασε τη θλίψη του για το χαμό του συνεργάτη του, δημοσιεύοντας στο λογαριασμό του στα social media το εξής μήνυμα: «Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο και τη λύπη μου με λόγια. Ο ουρανός μπορεί να είναι το σπίτι σου, αδερφέ μου».




Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanın cennet olsun Alper Kardeşim. pic.twitter.com/KcA2K1rM9q

— Acun Ilıcalı (@acunilicali) June 27, 2018


ευαγγελισμος ενδοκρινολογικο
τοποθετηση βλεφαριδων τιμες
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_113.html
https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_10.html

No comments:

Post a Comment