Friday, February 8, 2019

ολυμπιακο κολυμβητηριο ζαππειο

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_51.html

«Νομίζω πως οι εκλογές αυτή την ώρα δεν θα ήταν προς το εθνικό συμφέρον, καθώς βρισκόμαστε στο μέσο των διαπραγματεύσεών μας», είπε η Μέι στη Βουλή των Κοινοτήτων.


μυρμηγκιά στο πρόσωπο

Εξάλλου, σύμφωνα με καταμέτρηση του Guardian, 137 βουλευτές του Συντηρητικού Κόμματος έχουν εκφράσει την υποστήριξή τους στην πρωθυπουργό, ενώ 28 θα ψηφίσουν εναντίον της πριν από την ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής που θα διεξαχθεί αργότερα σήμερα.


ολυμπιακο κολυμβητηριο ζαππειο


ολυμπιακο κολυμβητηριο ζαππειο

Η Τερέζα Μέι θα πρέπει να εξασφαλίσει απλή πλειοψηφία - 158 σε σύνολο 315 βουλευτών - προκειμένου να παραμείνει ηγέτης των Συντηρητικών.


Από την άλλη πλευρά σύμφωνα με την καταμέτρηση του BBC η Μέι έχει εξασφαλίσει τη στήριξη 174 Συντηρητικών βουλευτών, ενώ 34 τίθενται εναντίον της, γεγονός που δείχνει ότι η Τερέζα Μέι θα κερδίσει την ψηφοφορία. Ως εκ τούτου η λίρα σημειώνει άνοδο.


Στο μεταξύ, τα γραφεία στοιχημάτων προβλέπουν ότι η πρωθυπουργός θα κερδίσει την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης την οποία προκάλεσαν βουλευτές του κόμματός της, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.


Τα γραφεία στοιχημάτων William Hil, Paddy Power και Ladbrokes δίνουν 86% πιθανότητες να κερδίσει η Μέι την ψηφοφορία για την ηγεσία της. Ωστόσο τα γραφεία στοιχημάτων έχουν αστοχήσει στο παρελθόν. Πριν από το δημοψήφισμα για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση το 2016, προέβλεπαν ότι υπήρχε μεγάλη πιθανότητα οι ψηφοφόροι να υποστηρίξουν την παραμονή της χώρας στην Ένωση.


Μέι: Θα δώσω μάχη με όλες μου τις δυνάμεις


Η Τερέζα Μέι μίλησε μπροστά από την Ντάουνινγκ Στριτ μετά την ενεργοποίηση της διαδικασίας ψηφοφορίας επί της πρότασης μομφής εναντίον της ηγεσίας της, που θα γίνει απόψε.


«Υπηρέτησα αυτό το κόμμα», για 40 χρόνια είπε η Μέι και σημείωσε πως «θα δώσω μάχη με όλες μου τις δυνάμεις» στην σημερινή ψηφοφορία.


«Μια αλλαγή στην ηγεσία του κόμματος αυτή τη στιγμή θα θέσει σε κίνδυνο την χώρα μας», τόνισε, λέγοντας πως πιθανώς ένας νέος ηγέτης της χώρας θα καθυστερούσε ή θα απέσυρε μονομερώς το άρθρο 50, ενώ δεν θα είχε και χρόνο για να επαναδιαπραγματευτεί για τους όρους της συμφωνία για το Brexit, με την Ευρωπαϊκή Ένωση.


«Υπηρετώ το εθνικό συμφέρον και θεωρώ ότι μια συμφωνία με την ΕΕ είναι εφικτή, είναι στο χέρι μας». «Συναντήθηκα χθες με ηγέτες της ΕΕ, σημειώνουμε πρόοδο», είπε η Μέι και σημείωσε ότι θα παραμείνει στο Λονδίνο και δεν θα μεταβεί στο Δουβλίνο όπως είχε προγραμματίσει.


Τόνισε επίσης ότι η αλλαγή της ηγεσίας θα ευνοούσε τον Τζέρεμι Κόρμπιν και τον Τζον Μακ Ντόνελ.


Νωρίτερα, οι βουλευτές του συντηρητικού κόμματος, μετά από την αδυναμία συμφωνίας για το Brexit που έχει βυθίσει στο χάος τον πολιτικό κόσμο της χώρας, κατέθεσαν πρόταση μομφής.


Ο Γκράχαμ Μπρέιντι, επικεφαλής της επιτροπής 1922, είπε ότι έχουν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες υπογραφές.


Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η ψηφοφορία θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στις 18:00 και τις 20:00 τοπική ώρα ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το «συντομότερο δυνατό».


Η ενεργοποίηση της διαδικασίας σημαίνει ότι έχουν συγκεντρωθεί οι απαιτούμενες 48 επιστολές συντηρητικών βουλευτών. Η Μέι μπορεί να ανατραπεί αν 158 από τους 315 βουλευτές της ψηφίσουν εναντίον της.


Όπως μεταδίδει το BBC, σε περίπτωση που η Τερέζα Μέι δεν καταφέρει να συγκεντρώσει την απαιτούμενη στήριξη τότε θα πραγματοποιηθεί νέα ψηφοφορία στην οποία δεν μπορεί να συμμετάσχει.


Ανοιχτό παραμένει, ωστόσο, το ενδεχόμενο ακόμη και αν η κ. Μέι κερδίσει την ψηφοφορία να αποφασίσει να εγκαταλείψει την ηγεσία του συντηρητικού κόμματος από μόνη της.


Ωστόσο, σε περίπτωση που η Μέι χάσει αυτό δεν σημαίνει ότι η χώρα οδηγείται αυτομάτως σε πρόωρες κάλπες.




ραδιοφωνα θεσσ
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/03/blog-post_107.html

No comments:

Post a Comment