Sunday, February 17, 2019

χρυσος χημικο στοιχειο

https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_65.html
χρυσος χημικο στοιχειο

Το πρακτορείο Reuters, που επικαλείται τον δικηγόρο του 50χρονου πάστορα, μεταδίδει ότι ο Μπράνσον θα μείνει στη Γερμανία για δύο ημέρες και στη συνέχεια θα ταξιδέψει προς τις ΗΠΑ.


μια φορά τον χρόνο

Μετά από έντονη κόντρα με τις ΗΠΑ και ανταλλαγή «πυρών» μεταξύ Ουάσινγκτον και Άγκυρας, τουρκικό δικαστήριο ζήτησε σήμερα άρση του κατ’ οίκον περιορισμού του Αμερικανού πάστορα Άντριου Μπράνσον.


ανυπαντρη στα 35

Το τουρκικό δικαστήριο καταδίκασε τον Αμερικανό πάστορα σε τρία χρόνια φυλάκιση αλλά όπως έγινε γνωστό δεν θα περάσει ούτε μια μέρα στη φυλακή λόγω του χρόνου προφυλάκισής του.


χρυσος χημικο στοιχειο

Η διπλωματική κρίση που τροφοδοτήθηκε από την υπόθεση Μπράνσον μεταξύ των δύο συμμάχων στο NATO προκάλεσε την κατάρρευση της τουρκικής λίρας και εξέθεσε την ευπάθεια της τουρκικής οικονομίας.


Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων ακροαματικών διαδικασιών, το δικαστήριο είχε αρνηθεί σε όλες τις περιπτώσεις να απελευθερώσει τον πάστορα.


Στον πάστορα Μπράνσον, ο οποίος διηύθυνε μια μικρή προτεσταντική εκκλησία στη Σμύρνη, είχε επιβληθεί στα τέλη του Ιουλίου κατ' οίκον περιορισμός, μετά την προφυλάκισή του για ενάμιση χρόνο, καθώς βρισκόταν υπό δίωξη για «τρομοκρατικές» δραστηριότητες και για «κατασκοπεία».


Ο ιερωμένος απορρίπτει συλλήβδην το κατηγορητήριο.




https://smiucgkm.blogspot.com/2019/03/blog-post_67.html

No comments:

Post a Comment