Saturday, May 18, 2019

ντινα ζερβα

https://aqldyalu.blogspot.com/2019/03/blog-post_47.html
https://olniqmhc.blogspot.com/2019/04/blog-post_17.html
χριστουγεννιατικες ταπετσαριες οθονης
ελα βαγγελα
ντινα ζερβα

Σύμφωνα με τα όσα είπαν οι αστυνομικοί φρουροί του πρώην πρωθυπουργού αλλά και οι συνεργάτες του, τη χθεσινή ημέρα είχαν παραλάβει αλληλογραφία από το σπίτι, από την Τράπεζα της Ελλάδας και από την Ακαδημία Αθηνών.


Συγκεκριμένα ο αστυνομικός φρουρός είπε "παρέλαβα στις 11 παρά είκοσι το πρωί από το σπίτι του, τον κύριο Παπαδήμο μαζί με την αλληλογραφία που έπρεπε να ελεγχθεί. Όταν φτάσαμε στο γραφείο του στην Τράπεζα της Ελλάδας, πήρα τέσσερις φακέλους που ήταν από την αλληλογραφία του σπιτιού του και πήγα στη Βουλή για τον έλεγχο. Παρέδωσα τους φακέλους στο φυλάκιο που βρίσκεται αριστερά της κεντρικής εισόδου και μετά από λίγο, μου τους επέστρεψαν αφού ολοκληρώθηκε ο έλεγχος".


4142868


Πηγή: Eurokinissi/ Μπόλαρη Τατιάνα


Σύμφωνα με το πρωτόκολλο που ακολουθούσαν, ο αστυνομικός φρουρός ήταν αυτός που πήγαινε την αλληλογραφία του σπιτιού στη Βουλή για έλεγχο, ενώ την υπόλοιπη αλληλογραφία την έπαιρναν για έλεγχο οι συνεργάτες του κ. Παπαδήμου στα μηχανήματα της Τράπεζας της Ελλάδας.


Η έρευνα στη μνήμη των μηχανημάτων στην Τράπεζα της Ελλάδας ήταν αρνητική, καθώς δεν εντοπίστηκε πουθενά ο ύποπτος φάκελος να έχει περάσει από το συγκεκριμένο ακτινογραφικό μηχάνημα.



ντινα ζερβα

No comments:

Post a Comment