Saturday, May 18, 2019

κολλημενος συνωνυμα

https://prrcfuql.blogspot.com/2019/03/blog-post_12.html

Μετά την πρώτη εβδομάδα από την επιστροφή των συλλόγων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις η «μάχη» που δίνει η χώρα μας για να βρεθεί στην 14η θέση της ειδικής βαθμολογίας της UEFA συνεχίζεται, αλλά δυστυχώς τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή δεν είναι θετικά.


Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ κατάφερε να πάρει την ισοπαλία 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ στο πρώτο ματς για τους «32» του Europa League, όμως, η διαφορά από την Τσεχία που φιγουράρει μία θέση πάνω από την χώρα μας, δεν άλλαξε, καθώς η Βικτόρια Πλζεν πήρε την ισοπαλία 1-1 στο Βελιγράδι απέναντι στην Παρτιζάν.


Έτσι, η διαφορά των δύο χωρών παρέμεινε, με την Τσεχία να έχει 29.375 βαθμούς και να βρίσκεται στην 14η θέση, ενώ η Ελλάδα ακολουθεί με 28.400 βαθμούς. Κατά μεγάλο ποσοστό, η Ελλάδα έχει εξασφαλίσει την 15η θέση και κυνηγά τους Τσέχους για το προσπέρασμα, αλλά για να γίνει αυτό, η Παρτιζάν θα πρέπει να αποκλείσει εκτός έδρας την Βικτόρια Πλζεν, η ΑΕΚ να πάρει την πρόκριση στην Ουκρανία και να συνεχίσει στην διοργάνωση με νίκες, προσφέροντας περισσότερους βαθμούς.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_128.html

ψυχρη εκθλιψη ελαιολαδο


κολλημενος συνωνυμα
κολλημενος συνωνυμα
τι επιδοτείται

No comments:

Post a Comment