Saturday, May 18, 2019

τα εισοδια της θεοτοκου εθιμα

https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/05/blog-post_2.html

«Αποχαιρετούμε τον Φιντέλ των φτωχών, των καταπιεσμένων, των ανυπότακτων. Τον δικό σας Φιντέλ, τον δικό μας Φιντέλ, τον Φιντέλ που ανήκει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τον Φιντέλ που ανήκει στην ιστορία».



Μιλώντας από την πλατεία της Επανάστασης, ο πρωθυπουργός, τόνισε ότι είναι μεγάλη τιμή να συμμετέχει σε μια τόσο ιστορική στιγμή, εκπροσωπώντας τον ελληνικό λαό, ο οποίος, όπως τόνισε, «βρίσκεται κοντά στις αξίες και στα ιδανικά για τα οποία παλέψατε και παλεύετε».


https://kklgfzxl.blogspot.com/2019/03/blog-post_25.html

ζειμπέκικο μητροπάνος

τα εισοδια της θεοτοκου εθιμα

τα εισοδια της θεοτοκου εθιμα

Κάνοντας αναφορά στα συνθήματα της ελληνικής και της κουβανικής επανάστασης, ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι και οι δύο λαοί πάλεψαν «κόντρα σε ισχυρούς και παντοδύναμους αντιπάλους», για να διεκδικήσουν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους.


δηλωσεις βαρουφακη bbc


«Στα χνάρια του Σιμόν Μπολίβαρ και του Χοσέ Μαρτί, παρέα με τον Τσε, ο Φιντέλ μετέτρεψε την Κούβα από μια ακόμα δικτατορία σε ένα παγκόσμιο σύμβολο αντίστασης και αξιοπρέπειας», υπογράμμισε.



Ο πρωθυπουργός απέτισε φόρο τιμής στον Φιντέλ, ο οποίος όπως είπε, αφήνει πίσω πολύτιμη κληρονομιά, «στην παιδεία, στη εξάλειψη του αναλφαβητισμού, στην υγεία, στο επίπεδο των επιστημών και του πολιτισμού».



«Αλλά αφήνει και πολύτιμη κληρονομιά σε όλους τους λαούς: Γιατί ενέπνευσε πολιτικές και κοινωνικές αλλαγές στη Λατινικής Αμερική. Και έθεσε τις βάσεις για μια νέα, δυναμική εποχή περιφερειακής ολοκλήρωσης. Και για την ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία της Κούβας με τη Δύση», συνέχισε.



No comments:

Post a Comment