Saturday, May 18, 2019

ασκήσεις αγγλικών γραμματικής c class

polaroid online filter
Στοιχεία σοκ: Κατά 122% αυξήθηκαν οι προσφυγικές ροές προς την Ελλάδα

Την ώρα που η Ευρώπη εμφανίζεται βαθύτατα διχασμένη - για ακόμη μια φορά - στο μεταναστευτικό/προσφυγικό ζήτημα, οι ροές στην Ελλάδα αυξήθηκαν από την αρχή του χρόνου κατά 122% με 24.000 ανθρώπους να φτάνουν στην χώρα μας.


https://icktmuuf.blogspot.com/2019/03/blog-post_104.html

Τα στοιχεία αυτά δημοσιοποίησε ο Γκέραλντ Τάτσγκερν από την Υπηρεσία Δίωξης του Εγκλήματος της Αυστρίας, ο οποίος ειδικεύεται στη δίωξη διακινητών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σύμφωνα με το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων, πρόσφατα, κύκλοι της ελληνικής κυβέρνησης παρέπεμπαν στο ότι η προσφυγική συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας που υπεγράφη το 2015 δεν συμπεριλαμβάνει τα σύνορα στον Έβρο και οι επαναπροωθήσεις προς την Τουρκία αφορούν μόνον ανθρώπους που έφτασαν στην Ελλάδα δια θαλάσσης.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/05/blog-post_147.html

Δεδομένου ότι η συμφωνία δεν ισχύει για την περιοχή του Έβρου, η Άγκυρα δεν έχει ουσιαστικά κίνητρο να εμποδίσει τους πρόσφυγες από το επικίνδυνο ταξίδι μέσω του ποταμού, φέρεται να αναφέρει η ελληνική πλευρά, όπως λέει η Deutsche Welle, επικαλούμενη το dpa.

Σύμφωνα με τον αυστριακό ειδικό ο οποίος αγωνίζεται εδώ και 17 χρόνια κατά των διακινητών και του εμπορίου λευκής σαρκός, η κατάσταση ενδέχεται να κλιμακωθεί εκ νέου εάν επιδεινωθεί η κατάσταση της τουρκικής οικονομίας και πολλοί πρόσφυγες και μετανάστες που σήμερα εργάζονται στην Τουρκία, χάσουν τη δουλειά τους. «Στην περίπτωση αυτή εκατοντάδες χιλιάδες θα ήταν στο δρόμο και θα επιχειρούσαν να έρθουν στην Ευρώπη», σημειώνει.

Κατά τον ίδιο, οι προσφυγικές ροές δια μέσω του Έβρου παίζουν όλο και πιο σημαντικό ρόλο. Από τις αρχές του χρόνου έχει πολλαπλασιαστεί ο αριθμός των ανθρώπων που επιχείρησαν να περάσουν παράνομα από την Τουρκία στην Ελλάδα μέσω του συγκεκριμένου ποταμού.

Χιλιάδες εγκλωβισμένοι στα Βαλκάνια

Ο Γκέραλντ Τάτσγκερν τονίζει επίσης στην συνέντευξή του ότι σήμερα, περίπου 60.000 άνθρωποι βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» στα Βαλκάνια. «Πρόκειται εν μέρει για ανθρώπους που μένουν εκεί μεγάλο διάστημα αλλά και για μετανάστες που κατέφθασαν προσφάτως μέσω Ελλάδας», αναφέρει ο ειδικός.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr



ασκήσεις αγγλικών γραμματικής c class
ασκήσεις αγγλικών γραμματικής c class
αργίλιο ή αλουμίνιο

No comments:

Post a Comment