Tuesday, June 4, 2019

δημοτικη επιχειρηση αναπτυξησ νέστος - ροδόπη

https://sapvpfaq.blogspot.com/2019/04/blog-post_52.html
https://cpfuxkeo.blogspot.com/2019/04/blog-post_63.html
λευκοκυτταρα αυξημενα
δημοτικη επιχειρηση αναπτυξησ νέστος - ροδόπη

Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ να κληθούν να καταθέσουν τα 9 εγκαλούμενα πρόσωπα - αφού ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει καταθέσει - την άποψή τους εάν η επιτροπή έχει αρμοδιότητα να προχωρήσει στην εις βάθος εξέταση της υπόθεσης, προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.


Προσχηματική χαρακτήρισε την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παρασκευόπουλος.


Στο αίτημα της αντιπολίτευσης να κληθούν οι μάρτυρες, ανέφερε ότι πρώτα πρέπει να απαντηθεί εάν έχει αρμοδιότητα η Επιτροπή μετά να τους καλέσει, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι αν η υπόθεση παραμείνει στη Βουλή αυτόματα αυτό θα σημαίνει και παραγραφή, ενώ αν επιστρέψει στη Δικαιοσύνη θα υπάρχει διαλεύκανση.


Από πλευράς ΝΔ ο Μάκης Βορίδης χαρακτήρισε πρωτοφανές η μειοψηφία να ζητά να συνεχίσει η Επιτροπή με εξέταση των μαρτύρων και η πλειοψηφία να υπονοεί ότι αυτό που τελικά συγκρότησε δεν έχει αρμοδιότητα.


«Ολοκληρώνεται η σκευωρία», σημείωσε και πρόσθεσε πτι η κυβέρνηση επιμείνει στο δρόμο της σπίλωσης και αρνείται την εξέταση υπόθεσης. Η ΝΔ θα επιστρέψει μόνο αν αποφασιστεί να εξεταστούν οι μάρτυρες.


Για ευτελισμό της διαδικασίας έκανε λόγο ο Θεόδωρος Παπαθεοδώρου από τη ΔΗΣΥ, ενώ από το Ποτάμι ο Γιώργος Αμυράς τόνισε ότι η κυβέρνηση οδηγεί την προανακριτική σε ευθανασία μέσω Θήβας και πως το Ποτάμι δεν θα γίνει ταπετσαρία σε αυτό το επικοινωνιακό κόλπο.


Για φιάσκο μεγαλύτερο από αυτό της υπόθεσης Παπαντωνίου έκανε λόγο ο Μάριος Γεωργιάδης από την Ένωση Κεντρώων.


Τους κ. κ. Σαμαρά, Πικραμμένο, Αβραμόπουλο, Λοβέρδο και Λυκουρέντζο αποφάσισαν να καλέσουν την ερχόμενη εβδομάδα τα εναπομείναντα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής.



δημοτικη επιχειρηση αναπτυξησ νέστος - ροδόπη
προπτωση μιτροειδους βαλβιδας και βαρη

No comments:

Post a Comment