Thursday, June 13, 2019

αρτα ταχυδρομικος κωδικας

αρτα ταχυδρομικος κωδικας

Στην επίκαιρη ερώτηση του ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ υπογραμμίζει ότι πρόκειται για εθνικό και όχι για εσωκομματικό ζήτημα του ΣΥΡΙΖΑ ή για θέμα που περιορίζεται σε μία αντιπαράθεση μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ εντός της κυβέρνησης.


Υποστηρίζει ότι είναι πράγματι αδιανόητο, σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την χώρα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ με την ανοχή του πρωθυπουργού να λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο, σημειώνοντας ωστόσο, ότι κανείς δεν αμφισβητεί την αναγκαιότητα του αξιόμαχου των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και μιας ισχυροποιημένης χώρας, ως προς την ασφάλεια και την άμυνα. «Στο πλαίσιο αυτό όμως απαιτείται εξορθολογισμός των αμυντικών δαπανών χωρίς υποβάθμιση της επιχειρησιακής ικανότητας των ενόπλων δυνάμεων και του προσωπικού», αναφέρει.


μοντερνα κοσμηματα 2017

Την ίδια ώρα το Ποτάμι με επιστολή του Σπύρου Δανέλλη ζητά την άμεση σύγκληση της επιτροπής Εξοπλιστικών Προγραμμάτων και Συμβάσεων, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση από τον αρμόδιο υπουργό.




αρτα ταχυδρομικος κωδικας
παραλίες λευκαδα
https://rmynlljn.blogspot.com/2019/04/blog-post_2.html
https://lspeahlm.blogspot.com/2019/05/blog-post_127.html

No comments:

Post a Comment