Friday, June 14, 2019

διατροφη χαμηλη σε φυτικες ινες

τα γκολ του παοκ ολυμπιακος
διατροφη χαμηλη σε φυτικες ινες

Όπως σημειώνεται στην έκθεση ο «φοροκεντρικός» χαρακτήρας της δημοσιονομικής πολιτικής, αν και οδήγησε σε υπεραπόδοση εσόδων και υπερακόντιση των στόχων του προγράμματος, προκάλεσε ωστόσο συσσώρευση ιδιωτικού χρέους προς το Δημόσιο.


χόρχε μπουκάι βασίσου πάνω μου

«Αυτές οι δύο όψεις της ασκούμενης δημοσιονομικής πολιτικής αποκαλύπτουν τα σημάδια κόπωσης και ενδεχομένως αδυναμίας των φορολογουμένων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους», σημειώνουν οι συντάκτες της έκθεσης και προσθέτουν: «Ο μονομερής αυτός χαρακτήρας της δημοσιονομικής πολιτικής παρεμποδίζει κάθε προσπάθεια ανάκαμψης. Επιπλέον, το υψηλό επίπεδο της δημόσιας δαπάνης που εξακολουθεί να υφίσταται δεν αντανακλά απαραίτητα και την παροχή υψηλής ποιότητας δημόσιας υποδομής που θα ενθάρρυνε την ανάπτυξη της ιδιωτικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας. Γίνεται αντιληπτό ότι αυτά τα κύρια χαρακτηριστικά της δημοσιονομικής προσαρμογής περιορίζουν σε μεγάλο βαθμό τη δυναμική της και τη δυνατότητα της χώρας να δημιουργεί θετικά πρωτογενή αποτελέσματα».


διατροφη χαμηλη σε φυτικες ινες

Η Τράπεζα της Ελλάδος σημειώνει εμφατικά πως για να καταστεί η δημοσιονομική πολιτική εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης και δημοσιονομικής ισορροπίας, θεωρείται επιβεβλημένη η αλλαγή του χαρακτήρα της, «από τη σχεδόν εμμονική αύξηση της φορολογίας» στην ανακατανομή της δημόσιας δαπάνης προς εκείνες τις κατηγορίες που επιφέρουν μόνιμο αναπτυξιακό αποτέλεσμα.


Ταυτόχρονα, σημειώνει πως η αποτελεσματική αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας αποτελεί ένα κρίσιμο συμπληρωματικό εργαλείο οικονομικής ανάπτυξης που όχι μόνο αυξάνει άμεσα τα δημόσια έσοδα, αλλά και συνεισφέρει σημαντικά στη βελτίωση της δημόσιας υποδομής και στην ενθάρρυνση της ιδιωτικής επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, με θετικό αντίκτυπο στην αύξηση της απασχόλησης και του εθνικού προϊόντος.



https://mggenitx.blogspot.com/2019/05/blog-post_137.html
https://xspmtkxp.blogspot.com/2019/03/blog-post_4.html

No comments:

Post a Comment