Sunday, February 3, 2019

ενοικιασεισ κατοικιων χαλανδρι

κρις μορις

Αυτό δήλωσε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Κριστόφ Καστανέρ, ενώ ο πρόεδρος του Λιβάνου Μισέλ Αούν κατηγορεί τη Σαουδική Αραβία ότι έχει υπό κράτηση τον Χαρίρι.


ενοικιασεισ κατοικιων χαλανδρι

«Η Γαλλία είναι υπέρ της ανεξαρτησίας, της αυτονομίας» του Λιβάνου. «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας εύχεται ο πρωθυπουργός να μπορεί να επαναλάβει, να επιβεβαιώσει στον Λίβανο τη βούλησή του να παραιτηθεί αν αυτό επέλεξε», δήλωσε ο Καστανέρ.


Ο υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Ιβ Λε Ντριάν αναμένεται να συναντηθεί με τον παραιτηθέντα πρωθυπουργό του Λιβάνου κατά την επίσκεψή του στη Σαουδική Αραβία που ξεκινά σήμερα.


https://wfmfieyy.blogspot.com/2019/03/blog-post_60.html

Οι Βρυξέλλες ζητούν την επιστροφή του Χαρίρι στον Λίβανο


Χθες, ο Μακρόν είχε «επαναλάβει την ευχή ο Σάαντ Χαρίρι να μπορέσει να μεταβεί στον Λίβανο όπως έχει ανακοινώσει». Από τότε, η Γαλλία, που έχει δεσμούς με όλους τους παράγοντες της περιοχής, πολλαπλασιάζει τις πρωτοβουλίες προκειμένου να εξασφαλίσει την επιστροφή του στον Λίβανο.


Ο Χαρίρι προκάλεσε σοκ στις 4 Νοεμβρίου όταν ανακοίνωσε ξαφνικά την παραίτησή του από τη σαουδαραβική πρωτεύουσα, καταγγέλλοντας την «επιβολή» που ασκεί στη χώρα του το Ιράν και ο σύμμαχός του στον Λίβανο, το σιιτικό κίνημα Χεζμπολάχ.


Λίβανος: Ο πρόεδρος αφήνει υπόνοιες περί «απαγωγής» του αλ-Χαρίρι από το Ριάντ


Δήλωσε σε συνέντευξη την Κυριακή πως είναι «ελεύθερος», «είναι πολύ καλά» και διαβεβαίωσε πως θα «επιστρέψει αν ο θέλει ο Θεός στον αγαπημένο [του] Λίβανο».



ενοικιασεισ κατοικιων χαλανδρι
τρυπες η δικια σου κοντινη αμερικη
https://vpreskiu.blogspot.com/2019/03/blog-post_80.html

No comments:

Post a Comment