Saturday, February 2, 2019

κολωνια εργοστασιο σοκολατας

https://mggenitx.blogspot.com/2019/03/blog-post_66.html
ναιαδες παγκρατι
κολωνια εργοστασιο σοκολατας

«Δεν θέλουμε να λύσουμε απλά το θέμα του ονόματος, αλλά θέλουμε να θέσουμε τις σχεσεις των δύο χωρών μας σε στέρεα θεμέλια. Στα θεμέλια του αλληλοσεβασμού και της καλής γειτονίας. Που σημαίνει ότι πρώτα πρέπει να αντιμετωπίσουμε το αλυτρωτισμό σε όλες του τις μορφές και μάλιστα με εγγυήσεις ότι δεν θα αφήσουμε κανένα ανοιχτό παράθυρο, ώστε να δημιουργηθούν εκ νέου παρόμοιες προκλήσεις στο μέλλον» τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.


Η συνάντηση του κ. Τσίπρα με τον Σκοπιανό ομόλογό του στο περιθώριο του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός διήρκησε τρεις ώρες, με τις δύο πλευρές να εμφανίζονται ικανοποιημένες από την πρώτη αυτή συζήτηση σε πρωθυπουργικό επίπεδο – την πρώτη εδώ και επτά χρόνια.


εθνικη online προθεσμιακη

Κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεών του με τον Ζόραν Ζάεφ, ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι προκειμένου να προχωρήσει η ευρωπαϊκή ενταξιακή πορεία και η ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, θα πρέπει πρώτα να βρεθούν λύση στο «σύνολο των ανοικτών θεμάτων».


https://lspeahlm.blogspot.com/2019/04/blog-post_9.html

Επισήμανε, επίσης, ότι ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ τον διαβεβαίωσε πως είναι διατεθειμένος να προβεί σε σημαντικές πρωτοβουλίες άμεσα σε αυτή την κατεύθυνση.


κολωνια εργοστασιο σοκολατας



No comments:

Post a Comment